Adatvédelmi irányelvek

Az alkalmazandó személyes adatok védelmére vonatkozó előírásoknak megfelelően tájékoztatjuk az Ügyfelet:

01

A személyes adatok feldolgozásáért felelős

KAOS ENGINEERING S.L. (a továbbiakban: KAOS), HÉA-val B95507778, és a Mercantile Registry Volume 4915-es kötetben került bejegyzésre. Folio 116 Sheet BI51534, REGISTRATION 1, az a társaság, amely a jelen Jogi Közlemény honlapját kezeli. Gorka Errea, adatvédelmi megbízott: info@littiumbykaos.com

02

Az adatfeldolgozás célja

A szerződés megkötésekor megadott, valamint a fejlesztés eredményeként a jövőben szolgáltatott személyes adatokat beépítik a KAOS tulajdonában lévő kezelési nyilvántartásba a következő célokból:

  • a) biztosítja, kezeli, ellenőrzi és fenntartja a kért szerződéses vagy kereskedelmi kapcsolatot;
  • b) Kezelje az egyedi Vevői azonosító létrehozását a KAOS-ban;
  • c) Közvetlen kapcsolatot tart fenn az ügyféllel reklám-, promóciós és / vagy statisztikai célokra (ideértve a profilok szegmentálásának megvalósítását az ajánlatok és a marketingtevékenységeknek az egyes ügyfelekhez történő hozzáigazítása érdekében), a KAOS által szokásos módon végzett tevékenységekkel kapcsolatban és / vagy elektronikus (e-mailek, SMS, vásárlási jegy …). Hasonlóképpen, az említett közlemények hivatkozhatnak a saját vagy harmadik felek előnyeire vagy előnyeire, amelyeket mindig a KAOS-on keresztül közölnek, és amelyek a következő ágazatokkal kapcsolatos együttműködési megállapodásokon alapulnak: szabadidő, utazás, kultúra, kártyák és fizetési módok, autóipar , szállítás, biztosítás, forgalmazás és finanszírozás, ajándékok, divat, otthon, technológia.
  • d) Végezzen szegmentálást és profilozást a kínált szolgáltatások felhasználásának elemzésén keresztül annak érdekében, hogy az ajánlatokat és a marketingtevékenységeket az ügyfelekhez igazítsa, személyre szabott termékeket és szolgáltatásokat kínálva.
  • e) a kért szolgáltatásokat és információkat nyújtja interneten, postai úton vagy telefonon. A szolgáltatás jobb minőségének garantálása érdekében folytassa a telefonbeszélgetések rögzítését. Az e-mailek jelenthetik a kézhezvételt és az olvasást.
  • f) foglalkozzon az esetlegesen előforduló eseményekkel, valamint készítsen elégedettségi felméréseket a szerződéses termékről vagy szolgáltatásról. Az Ügyféllel kapcsolatba lehet lépni, ha gyanúkat észlelnek vagy megalapoznak a lehetséges csalásokkal vagy megszemélyesítéssel kapcsolatban.
  • g) Elemezze a kockázatot, összehasonlítsa vagy összehasonlítsa adatait annak pontosságának és valódiságának igazolására az eszközök fizetőképességét, a hitelképességet és a csalást megelőző szolgáltatásokat nyújtó szervezetekkel kapcsolatban.
  • h) Adott esetben kezeli a pénzbeli kötelezettségek teljesítését az Ügyfél által teljesíthető nem-kifizetések tekintetében. Ebben az értelemben a monetáris kötelezettségek megsértésével kapcsolatos dokumentumok megkeresése arra készteti a KAOS-ot, mint a piaci szereplőt, hogy joghatással bíró vagy azt befolyásoló határozatokat hozzon, és ennek következményeként a szerződés nem lép hatályba, vagy feltétele annak érvényessége. a fizetési garancia alkotására. A KAOS azonban mindig megengedi az Ügyfélnek, hogy jogainak vagy érdekeinek védelme érdekében mindent igénybe vegyen, amelyet relevánsnak tart.
  • i) Kezelje az Ügyféladatokat, mint a Weboldal felhasználója.
  • j) Az Ügyfél adatainak kezelése és karbantartása.
  • k) Azokban az esetekben, amikor az Ügyfél a közösségi oldalakon keresztül regisztrált a weboldalra, ellenőrizte személyazonosító adatait, vegye fel a kapcsolatot az Ügyféllel abban az esetben, ha azt észlelték, vagy megalapozott gyanú merült fel esetleges csalással vagy személyazonosságának megszemélyesítésével kapcsolatban vagy hálózati tevékenység, vegye fel a kapcsolatot, és küldjön személyre szabott kommunikációs és / vagy kereskedelmi ajánlatokat profilok és szegmentálási munkák beszerzésével, viselkedési hirdetési tanulmányok elvégzésével vagy statisztikai minták beszerzésével, amelyek elősegíthetik a társaság számára az általa kínált ajánlatok testreszabását. a termékek és szolgáltatások.
  • Harmadik felek személyes adatai

Abban az esetben, ha a megadott személyes adatok harmadik félhez tartoztak, az Ügyfél garantálja, hogy értesítette ezt a harmadik felet a jelen adatvédelmi politikáról, és megszerezte a felhatalmazását, hogy adatait a megadott célokra a KAOS-nak továbbítsa. Ezenkívül garantálja, hogy a megadott információk pontosak és naprakészek, és felelősek minden közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért, amelyet e kötelezettség megszegése okozhat.

03

A személyes adatok megőrzésének feltételei

A szolgáltatott személyes adatokat mindaddig meg kell őrizni, amíg a szerződéses kapcsolat fennáll, törlését az érdekelt fél nem kéri, és nem szabad törölni, mert ezek a jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy a követelések megfogalmazásához, megvalósításához és védelméhez szükségesek.

Ha az Ügyfél visszavonja hozzájárulását vagy gyakorolja a visszavonási vagy törlési jogokat, adatait a törvényben megállapított határidőn belül az Igazságügyi Igazgatóság rendelkezésére bocsátják, hogy az ezzel való esetleges bánásmódból származó esetleges felelősségek teljesítésére szolgáljanak.

04

Az adatfeldolgozás legitimitása

Az elvégzett kezelés legitimitása az alábbiakon alapul:

  • a) Az Ügyfél személyes adatait szolgáltatta a szerződéskötést megelőző vagy szerződéses kapcsolatokban, ezért az ilyen kapcsolat fenntartásához szükséges azok kezelése.
  • b) A KAOS-ra vonatkozó jogi kötelezettségek, amelyek megkövetelik a személyes adatok feldolgozását a nyújtott szolgáltatásoknak megfelelően.
  • c) A KAOS jogos érdeke a szerződéskötés során a csalás megelőzéséhez vagy a szerződéses szolgáltatásokhoz közvetlenül kapcsolódó kereskedelmi kommunikáció szigorúan szükséges kezeléséhez.
  • d) Az Ügyfél hozzájárulása azon esetek fennmaradó részére, amelyek között a termékek, szolgáltatások, harmadik felek előnyeinek és / vagy előnyeinek kereskedelmi üzeneteinek küldése, mindig a KAOS-on keresztül, reklám- vagy promóciós célokra, telepítéshez nyomkövető rendszerek, amelyek tájékoztatják a böngészési szokásokról a cookie-politikának megfelelően, vagy a földrajzi helyzetükkel kapcsolatos információk felhasználására. A hozzájárulás visszavonása semmiképpen sem köti a fő szerződés végrehajtását.
  • A személyes adatok eredete

Azokat a személyes adatokat, amelyeket a KAOS a szerződéses szolgáltatás nyújtása érdekében feldolgoz, főként közvetlenül az Ügyfél adja meg a szerződéskötési folyamat során, például név, vezetéknév, cím, elérhetőségi adatok, médiaadatok fizetés. Az Ügyfél felel a pontosságáért és a frissítésért.

Hasonlóképpen, a KAOS megszerezheti az interneten keresztül gyűjtött információkat, valamint a szerződéses szolgáltatás igénybevételét, például statisztikai vagy navigációs adatokat.

Hasonlóképpen, ha az Ügyfél hozzáférést kapott a weboldalhoz a közösségi hálózatokba való regisztrációja révén, akkor a KAOS megszerezheti az interneten elérhető nyilvános információkat, például felhasználói azonosítóját, nevét, nemét, születési idejét, kedveli a kattintásokat, készített tweeteket. , követők száma, követett felhasználók száma és profilinformáció, például életrajza és helymeghatározási adatai (ha a felhasználó nyilatkozik). A Facebook esetében az Ügyfél a kért engedélyek közül választhat azokat, amelyeket nem kíván megadni.

A KAOS token hitelesítési rendszert (a szociális hálózat által biztosított titkosított biztonsági kulcsot) használ a felhasználó azonosítására vagy regisztrálására, és ezáltal megkönnyíti a hozzáférést az Ügyfél magánterületéhez.

A felhasználón kívüli harmadik felektől semmilyen esetben nem gyűjtik az adatokat. Az Ügyfél adatai azok, amelyeket Ön regisztrált a szociális hálózatban, és a viselkedés elemzése és a szegmentálás, amelyet a megjegyzésekből vagy „tweetből” készítenek, teljesen automatikusan és emberi beavatkozás nélkül történik. Az Ügyfelet tájékoztatták a KAOS-val megosztani kívánt információk szerkesztésének lehetõségérõl, képességeivel szélesebb körû vagy korlátozott hozzáférést engedhetõ meg információihoz, valamint arról a lehetõségrõl, hogy bármikor visszavonhatja a megadott hozzájárulást.

Hasonlóképpen, az Ügyfél készülékének vagy termináljának földrajzi helyzetére vonatkozó adatokat össze lehet gyűjteni, mindaddig, amíg a felhasználó hozzájárulását adta ahhoz, hogy megkönnyítsék a szolgáltatások nyújtását, reklámműveleteket végezzenek, és személyre szabott és megfelelő információkat szolgáltassanak a helyére. Az Ügyfél bármikor letilthatja a földrajzi helymeghatározási adatokhoz való hozzáférést, és visszavonhatja a földrajzi helymeghatározáshoz adott hozzájárulását az eszköz vagy terminál beállításaival.

05

Személyes adatok kiosztása és címzettjei

Az összes adatátvitel, amelyet a KAOS végrehajt, a megadott célok teljesítéséhez szükséges, vagy a következő állami társaságokkal és szervezetekkel szembeni jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges:

  • a) KAOS webhelyek, in kaosentertainment.es és www.littiumbykaos.com.
  • b) Közigazgatás és igazságszolgáltatás.
  • c) Vagyonszolvencia, hitel- és csalásmegelőzési szolgáltatásokat nyújtó társaságok kockázatelemzéshez és adataik összehasonlításához vagy összehasonlításához az adatok pontosságának és valódiságának ellenőrzése céljából, valamint a fizetési szolgáltatásokat nyújtó vállalatok számára.
  • d) Biztosítás, viszontbiztosítás, garanciaalapok vagy bármely más harmadik fél, aki garantálja a kockázatot vagy az ügyleteket, amelyeket az Ügyfél a KAOS fizetési módszerekkel hajt végre, abban az esetben, ha a fizetési mód kibocsátója megállapodásokkal kötött a feltüntetett társaságok, és kizárólagos célja a Kártyabirtokosként vagy a KAOS fizetési módként történő regisztrációjának azonosítása.
  • e) Adott esetben a terjesztési társaságok a hálózathoz való hozzáférés, az Ügyfél azonosítójának, címének, a fogyasztási és fizetési helyzeteknek a kezelése érdekében, az említett adatokat beépítve az ellátási pontok információs rendszerének fájljába, amelynek vezetője a Forgalmazó Társaság.
  • f) KAOS társaságok és együttműködő szervezetek versenyek, rendezvények, promóciók vagy nyereményjátékok szervezésére, irányítására és / vagy promóciójára abban az esetben, ha a Résztvevő úgy döntött, hogy regisztrál és / vagy részévé válik ezekben.
  • g) Az Ügyfél kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja személyes adatainak nemzetközi továbbításához olyan vállalatok számára, amelyek lakóhelye olyan országokban van, amelyek nem rendelkeznek megfelelő adatvédelmi előírásokkal.
  • h) A KAOS a Google-t szállítóként alkalmazta a webes forgalom és az ügyfelek viselkedésének mérésére. Az Ügyfél számára a weboldalon található KAOS-sütik-politikában és a Szolgáltatók által a webhelyein elérhető információk:

Google Analytics – https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=es

06

Vevői jogok

Az Ügyfél a KAOS előtt igénybe veheti a hozzáférés, a helyesbítés vagy a törlés, a kezelésük korlátozásának, az ellenvetésnek, a hordozhatóságnak és az automatizált egyedi döntéseknek a megsértése jogát. Hasonlóképpen, visszavonhatja beleegyezését abban az esetben, ha bármilyen konkrét célra megadta, és bármikor módosíthatja preferenciáit.

Az Ügyfél jogait az e-mail címen gyakorolhatja: info@kaosentertainment.es vagy a KAOS székhelyén, Pol. Ind. Errotatxu A-5, 48993 Getxo – Bizkaia (España), con Número de Identificación Fiscal (NIF) B95507778. Az Ügyfelet tájékoztatták arról, hogy bármilyen típusú személyes adatvédelmet igényelhet a Spanyol Adatvédelmi Ügynökségnél a www.agpd.es, a spanyol Ellenőrzési Hatóság felé.